Current track
TITLE
ARTIST

Background

29-12-2022 tot 07-01-2023 / Alarmschijf / Johan Heeren – Als jij weer bij me bent

Written by on 29 december 2022

Alarmschijf:
Johan Heeren – Als jij weer bij me bent

Johan Heeren - Als jij weer bij me bentDe 1e nieuwe track ‘Als jij weer bij me bent’ van Johan Heeren op het schijfje is een cover van de bekende band de Mavericks. De Nederlandse tekst is geschreven door Henk van Broekhoven (John Spencer) en door de mannen van de Sonic Solutions studio in een feestelijk jasje gestoken. De gitaarpartijen werden ingespeeld door Iwan Rommers. Manfred Jongenelis verzorgde de accordeonpartijen en Natasja den Toom het koorwerk.

De 2e track is een ballade geworden die in samenwerking met Andre Regtop & Henk Regtop is opgenomen getiteld ”Hoe langer ik dans met jou”. Met het idee en de demo opname van Henk Regtop is Johan Heeren naar de studio van Sonic Solutions gegaan om daar de track verder af te laten mixen & masteren. Henk en Andre Regtop namen voor deze song de gitaarpartijen voor hun rekening. Tonnie de Jong verzorgde de drumpartijen en Natasja den Toom stond garant voor het koorwerk. Met deze verrassende ballade, die eerder ook door o.a. Arne Jansen werd uitgebracht hoopt Johan het jaar muzikaal goed af te sluiten. Als verrassing voor zijn fans is de Engelstalige song ‘Back in your arms again’ toegevoegd als bonustrack op de nieuwe single.

De drie nieuwe nummers van Johan Heeren zullen vanaf eind december digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio chat: Chat nu via Chattersnet>>>>