Current track
TITLE
ARTIST

Background

13-05-2023 tot 20-05-2023 / Alarmschijf / Hypaton ft David Guetta and La Bouche – Be My Lover (2023 Mix Radio edit)

Written by on 13 mei 2023

Alarmschijf:
Hypaton ft David Guetta and La Bouche – Be My Lover (2023 Mix Radio edit)

 

Hypaton ft David Guetta and La Bouche - Be My Lover (2023 Mix Radio edit)Het baanbrekende Future Rave-geluid van David Guetta keert terug op zijn nieuwe remix van La Bouche’s klassieker ‘Be My Lover (2023 Mix)’ uit de jaren 90 in samenwerking met de opkomende producer Hypaton, die op 21 april uitkomt.

Guetta is vers van een legendarische run, waaronder de nieuwe hit ‘Baby Don’t Hurt Me’, met popmegasterren Anne-Marie en Coi Leray, en het streamingmonster ‘I’m Good (Blue)’, dat nummer 1 werd op de UK Singles chart en in 15 andere gebieden, waaronder Australië, Denemarken, Zwitserland, Noorwegen en Finland.

In ‘Be My Lover (2023 Mix)’ deelt het Franse meesterbrein remixtaken met de jonge virale sensatie Hypaton, waarbij het origineel van La Bouche uit 1995 wordt vernieuwd met de donkere maar opwindende mix van techno en progressieve house die David Guetta’s eigen Future Rave-geluid is. Sinds Future Rave’s futuristische mix van undergroundgeluiden met energie van festivalformaat is bedacht door Guetta en zijn partner-in-crime Morten Breum, is het een genre op zich geworden, zoals blijkt uit de enorme ‘Future Rave’-tour van het paar in 2022, die een Hï Ibiza-residentie en een optreden op EDC, evenals de veelgeprezen Future Rave EP Episode 2 van november.

Het jonge productiefenomeen Hypaton heeft de Future Rave-mantel opgepikt en ging viraal met zijn ingenieuze vernieuwingen van klassiekers uit de jaren 90. Hoewel hij sinds 2014 EDM en trance produceert, werd Hypaton in 2022 een Instagram-reelsensatie met zijn slimme bewerkingen, waarmee hij de aandacht trok van het brein achter het genre, David Guetta. Zijn muziek blijft viraal gaan, meer dan 50 miljoen keer bekeken en meer dan 100.000 keer gedeeld door accounts van ’s werelds grootste voetbalteams, persbureaus, beroemdheden en alles daartussenin. Gewapend met een overvloed aan nieuwe, originele, hypermoderne muziek voor 2023, lijkt de opkomst van Hypaton tot het sterrendom ronduit bliksemsnel te zijn.

De 40 miljard wereldwijde streams naderen snel, naast de overwinning van ‘Producer of the Year’ van dit jaar bij de BRIT’s en DJ Mag’s #2 DJ, is David Guetta omhooggeschoten naar #9 van meest gestreamde artiest op Spotify wereldwijd, met een verkoop van meer dan 50 miljoen platen wereldwijd. In zijn carrière heeft hij topposities bereikt in I-Tunes-hitlijsten in 113 landen en meer dan 25 miljoen Spotify-volgers wereldwijd. Zijn vorige single ‘I’m Good (Blue)’ werd #1 op de UK Singles chart, #1 op Global Spotify, #1 op Spotify UK, #1 op Apple UK, #1 op Amazon Music UK, #2 op UK Shazam, #3 op Global Shazam, evenals #1 in 15 gebieden, waaronder Australië, Denemarken, Zwitserland, Noorwegen en Finland.

Vorige maand won het internationale icoon de ‘Dance Song of The Year’ award voor zijn nieuwste hit ‘I’m Good’ bij de IHeartRadio Music Awards, waar hij eerder ook werd uitgeroepen tot ‘Dance Act of the Year’. Hij ontving onlangs ook prijzen voor ‘DJ van het jaar’ bij de NRJ Music Awards, Producer of the Year bij de Britten en # 1 Producer door 1001Tracklists, waarmee hij zijn status aan de top van de DJ-stapel bleef versterken.

Een opwindende Future Rave-bewerking van een klassieker uit de jaren 90, ‘Be My Lover (2023 Mix)’, toont David Guetta op het hoogtepunt van zijn kunnen – en op het snijvlak van housemuziek.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>