Current track
TITLE
ARTIST

Background

29-04-2023 tot 06-05-2023 / Alarmschijf / Stefan van den Hout – Goud

Written by on 29 april 2023

Alarmschijf:
Stefan van den Hout – Goud

 

Stefan van den Hout - GoudStefan Van den Hout (o.a. bekend als leadzanger van de voormalige band (That’s It) is geen onbekende meer in de muziekwereld. Hij heeft in het recente verleden al meerdere solo singles en een aantal duetten uitgebracht. Zijn laatst verschenen solo single(s) zijn: ”Mooie vlinder” & ”Right here, right now” (2021). Na 2 jaar radiostilte wilde Stefan weer aan de slag met nieuwe muziek. Aan Manfred Jongenelis werd gevraagd of hij een liedje wilde schijven wat bij hem zou passen.
Na overleg met zakenpartner, tekstschrijver/ componist Carlo Rijsdijk werd een liedje geschreven, maar met deze song bleek Stefan geen klik te hebben. Op verzoek van Stefan gingen de beide mannen opnieuw aan de slag en kwamen ditmaal met een verrassend liedje én een nieuwe sound op de proppen die wel perfect bleek te passen bij Stefan. Het nummer kreeg de titel “Goud” en is opgenomen in de studio van Manfred Recordings in Etten-Leur.

‘’Goud” is een krachtig en lekker in het gehoor klinkend lied geworden wat iedereen meteen mee kan zingen, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende periode. Stefan bewijst met deze single een allrounder te zijn in de muziek en wil dan ook maar één ding en dat is…Nederland en België veroveren met zijn nieuwe sound & single.
De bijpassende videoclip die geschoten werd door MAX4Motion zal binnenkort te zien zijn bij diverse televisiestations, clipzenders en op YouTube.

De single ‘’Goud’’ van Stefan van den Hout zal omstreeks 28 april digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz.

De Plugging en RTV-promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0) 416313660/ MOB: +31 (0) 612963738
BRON VERMELDING: ©Jolanda Clement (JC Event/ JC Record

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio chat: Chat nu via Chattersnet>>>>