Current track
TITLE
ARTIST

Background

27-11-2021 tot 04-12-2021 / Tipschijf / Michael Willemsen – Waar ben je nou

Written by on 27 november 2021

Tipschijf:
Michael Willemsen – Waar ben je nou

Michael Willemsen - Waar ben je nou

Michael Willemsen laat wederom prachtig levenslied horen!

De single “Waar ben je nou” heeft een sterke intense tekst, gespeeld op een schitterende melodie met prachtige strijkers en gitaren, en is een ware streling voor je oren!

Michael Willemsen (1985) brengt eigenlijk nog maar pas zijn eigen muziek uit, maar is in heel korte tijd toch al aardig bekend geworden. Zijn laatste single “Nou en” was voor hem een enorme hit en werd ook veelvuldig op RadioNL en andere grote zenders gedraaid. In navolging van dit succes is hij wederom met tekstschrijver en allround producer André Kooiman (bekend van hits voor o.a. met Henk Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins, Ria Valk e.v.a.) de studio ingegaan. Samen maakten ze een schitterend nieuw levenslied met de titel; “Waar ben je nou”. De sterke en intense tekst, gespeeld op een schitterende melodie met prachtige strijkers en gitaren is een ware streling voor je oren.

De videoclip van dit prachtige nummer is natuurlijk te zien op Youtube en verschillende clip kanalen. De single “Waar ben je nou” is eind Nov. 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met dit prachtige levenslied verrast Michael Willemsen opnieuw en bevestigd hij op weg te zijn om een vaste waarde te worden in het Nederlandstalige lied!

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>