Current track
TITLE
ARTIST

Background

25-02-2023 tot 04-03-2023 / Alarmschijf / Henry Himself – Utopia

Written by on 25 februari 2023

Alarmschijf:
Henry Himself – Utopia

Henry Himself - Utopia“Henry Himself” verovert de dansmuziekwereld stormenderhand met wereldpremière van “Utopia”

Maak je klaar om de ultieme samensmelting van euforie en moderne geluiden te ervaren terwijl de internationale DJ en producer, Henry Himself, zijn nieuwste nummer “Utopia” onthult. Henry’s volgende fase in zijn carrière werd versterkt door een overwinning in zijn categorie bij de American EDM Awards en trok de aandacht van Frank, de manager en het brein achter Cascada’s wereldwijde succes. Met Franks begeleiding en tien jaar ervaring in EDM heeft Henry Zelf een nieuwe lat gelegd voor de dancemuziekindustrie en steun gekregen van enkele van de grootste namen in de game, zoals DJ Snake, LMFAO, Major Lazer, Diplo, Don Diablo , Hardwell en Fedde Le Grand.

Henry’s wereldwijde erkenning begon als resident DJ in Zweden en zijn remixen en originele producties hebben sindsdien het publiek in clubs en festivals over de hele wereld gefascineerd, waaronder Tomorrowland, Ultra Music Festival, EDC Las Vegas en Lollapalooza. Met miljoenen streams op YouTube, Soundcloud en Spotify wereldwijd, is het geen verrassing dat Henry te zien is in DJ Mag en Billboard voor zijn originele producties en remixen.

Bereid je voor op een euforische rit met Henry’s nieuwste creatie, “Utopia”, vers van het succes van “We Are The Same” dat de eerste week de top 10 van de Duitse Dance Charts bereikte, verlegt Henry de grenzen met zijn unieke stijl Melodic Rave, een samensmelting van toekomstige rave en commerciële invloeden. Met een nieuwe opwindende samenwerking in de maak met Joe Taylor, die samenwerkte met Kygo, Tiesto en Armin Van Buuren om er maar een paar te noemen, is Henry klaar om indruk te maken en een blijvende indruk achter te laten deze zomer.

Dus leun niet achterover, ontspan niet, maar zet alsjeblieft het volume hoger en geniet van zijn nieuwe nummer: Utopia.
Volg Henry Himself op sociale media en maak je klaar om getransporteerd te worden naar een utopie van geluid. De track zal op vrijdag 10 februari beschikbaar zijn voor het publiek.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>