Current track
TITLE
ARTIST

Background

23-10-2021 tot 30-10-2021 / Tipschijf / Nelis Leeman – Als Jij Had Gedacht

Written by on 23 oktober 2021

Tipschijf:
Nelis Leeman – Als Jij Had Gedacht

Nelis Leeman - Als Jij Had Gedacht

Je hoeft bij Nelis Leeman niet meer aan te komen, het is over en voorbij in Als Jij Had Gedacht.

Biografie:
Op de jonge leeftijd van 16 jaar ben ik als DJ begonnen met draaien in verschillende kroegen. Met veel plezier stond ik met mijn eigen drive-in show op allerlei feesten en partijen. In 2012 heb ik mijn werkterrein verder uitgebreid buiten de draaitafel. Het nummer ‘Schudden’ met Arjon Oostrom is door het Hollandse Hit Forum uitgeroepen tot zomer kanjer van 2012. Het jaar daarna kwam de single ‘Boem, Boem, Boem’ uit in samenwerking met Marco Kanters. Daarna volgde al snel een Remix van het nummer ‘Er is niemand zoals jij’ met Wesley Klein.

Op mijn 10-jarig jubileum als DJ verraste ik mijn familie, vrienden en fans met mijn eerste solo single ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’. Dat heeft m’n leven totaal veranderd; ik kreeg daarmee behoorlijke aandacht van het Nederlandse publiek en zette me als artiest op de kaart.

In 2016 nam ik de Party Award Populairste Opkomende Artiest in ontvangst. Wat er toen gebeurde, had ik nooit durven dromen, alles ging in een sneltreinvaart. Waar ik ook kom word de voor mij ‘evergreen’ luidkeels meegezongen.

Al snel volgde er nieuwe singles om het optreden verder te kunnen vormen zoals ‘Ik Hou Van Jou’ ‘Ik Heb Jou Niet Nodig Schat’ en ‘Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht’, hierbij komt mijn passie voor muziek snel en goed van pas.

Mei 2018 is het tijd voor mijn debuut album met oa. ‘Leugenaar’, covers en eigen liedjes die gemaakt zijn door Manfred Jongenelis en Frank Verkooijen. Graag zie ik je weer tijdens m’n optredens in het land.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nieuw bij discord: Klik hier om te chatten
Al een account?: Klik hier om in te loggen