Current track
TITLE
ARTIST

Background

22-04-2023 tot 29-04-2023 / Alarmschijf / Anthony Joosten – Lente in mijn hart

Written by on 22 april 2023

Alarmschijf:
Anthony Joosten – Lente in mijn hart

 

Anthony Joosten - Lente in mijn hartDe eerste single die Anthony Joosten door Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio liet produceren wijkt compleet af van de muziekstijl die de uit Arnhem afkomstige zanger voorheen hanteerde. Hij heeft de Spaanse klanken ingewisseld voor gezellige accordeonklanken die de titel van de plaat ‘Lente in mijn hart’ eer aan doen. Volgens Anthony krijg je automatisch het voorjaarsgevoel dat je gelijk in de juiste stemming brengt. De kans bestaat dat de melodie, met name voor 50-Plussers, herinneringen naar hun jeugd teweeg zal brengen. Deze is namelijk gebaseerd op ‘Aries’ van Gary Fane en dat was in de jaren ’80 toch een behoorlijke wereldhit.

Anthony: ‘Via via kwam ik eigenlijk in contact met Verkooyen. Na een babbeltje en een kopje koffie wist Frank dat ik op zoek was naar een dansbaar nummer waar iedereen vrolijk van moest worden. Een paar dagen later stuurde hij mij via de app een geluidsfragment. Hij vroeg aan mij om hier goed naar te luisteren en eventueel een vervolgstap wilde zetten door het project samen uit te werken. Ik was gelijk heel enthousiast en ben blij met deze samenwerking waar overigens ook tekstschrijver Björn de Leijer deel van uitmaakt. Ik ben ontzettend benieuwd naar de reacties van de Nederlandstalige radiostations en natuurlijk ook van het publiek.’

De single ‘Lente in mijn hart’ is vanaf 12 april 2023 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op YouTube en de socials van Anthony Joosten.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio chat: Chat nu via Chattersnet>>>>