Current track
TITLE
ARTIST

Background

19-11-2022 tot 26-11-2022 / Alarmschijf / Mandinga – Pura Vida

Written by on 19 november 2022

Alarmschijf:
Mandinga – Pura Vida

Mandinga - Pura Vida

BIOGRAFIE

De culturele verscheidenheid die voortkomt uit een buitengewone mix van Roemeense, Spaanse en Cubaanse muzikanten creëerde Mandinga en zijn unieke optreden op het wereldwijde podium, een band die in staat is om muziekliefhebbers van alle genres tevreden te stellen.

GESCHIEDENIS

Mandinga bracht van 2003 tot 2012 5 studioalbums uit.
In 2012 vertegenwoordigden ze Roemenië op de Eurovisiefinale met het nummer “Zaleilah” en wonnen ze de Gouden Schijf voor digitale download.
Ze traden op als openingsact bij Maluma’s concert in Roemenië in 2018.
Mandinga won ook de titel voor beste live optreden (Romanian Music Awards) en beste show (Romanian Music Awards).

In 2018 werd de mooie Barbara Ali, het personage van Christina Aguilera in de musical “Burlesque” en won ze het hart van het publiek met een geweldig optreden in seizoen 13 van het tv-programma “Te cunosc de undeva” (“Ik ken je ergens”), waar ze als eerste won prijs.

MUZIEK

Mandinga’s muziek wordt begeleid door geweldige video’s, gefilmd in exotische landen: “Provocador” en “Soy de Cuba” werden gefilmd in Cuba, “Besame” in Mexico en “Arquitectura” in Roemenië.

“We laten ons inspireren door verschillende soorten artiesten: van klassieke tot de jongere talenten in de muziekindustrie. Mandinga is samengesteld door verschillende leden, dus we doen ons best om ons te laten inspireren door dingen die ons helpen onze muziek te verbeteren en beter te laten klinken. We staan ​​open om te luisteren en te genieten van verschillende soorten muziek. Je weet nooit wanneer inspiratie komt.”

Het geluid van Mandinga wordt voortdurend verbeterd.
We moeten snel handelen en innoveren in deze industrie en we richten ons op het brengen van een frisse sfeer in elk nieuw nummer.

“We treden graag live op bij elke gelegenheid. Er gaat niets boven de energie die we vrijgeven als we op het podium staan ​​en live optreden. Het is iets waar we echt van genieten en we houden van deze speciale band die we hebben met het publiek. Ze zullen altijd een artiest waarderen die live optreedt en een tegenovergestelde feedback hebben met de anderen die dat niet doen.

“De passie voor muziek is ons motto. De reactie van het publiek op onze muziek is de reden waarom we ons best doen om goede muziek te maken. Zonder de steun van het publiek zouden we onze muziek niet met de hele wereld kunnen delen en dat zullen we blijven doen.”

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>