Current track
TITLE
ARTIST

Background

19-02-2022 tot 26-02-2022 / Tipschijf / Chanel – SloMo

Written by on 19 februari 2022

Tipschijf:
Chanel – SloMo

Chanel - SloMo

Chanel is een zangeres, danseres en actrice geboren in Havana, (Cuba) in 1991 en opgegroeid in Spanje sinds ze 4 jaar oud is. Ze heeft getraind in klassiek ballet, jazz, ritmische gymnastiek, zang en acteren sinds ze 6 jaar oud was. Ze begon haar professionele carrière in het muziektheater op 16-jarige leeftijd als onderdeel van de cast van de shows “Lion King” of “Mamma Mía!” later speelde ze onder andere in “Flashdance”, “The Bodyguard”, “Hamilton Fever” of ” NINE”. Ze maakte deel uit van verschillende Dinner Shows als leadzanger en danseres (“Lío Ibiza 2011”, “Delizia” en “Starlite Marbella”) en danste met Shakira op het 2010 “EMAS” gala. Op televisie staat ze bekend om haar rollen in series als “Águila Roja” (RTVE), “Wake Up” (RTVE), “Gym Tony”, “El Continental” (RTVE), “Cupido” (RTVE), ” El Secreto de Puente Viejo”, “El Inmortal” onder vele anderen en in de bioscoop voor zijn rol in de film van Agustí Villaronga, “El Rey de la Habana”. Ze is momenteel in het creatieve repetitieproces voor Nacho Cano’s nieuwe musical “Malinche” en speelt de hoofdrol.

Haar single SlowMo is tot stand gekomen met als doel het Benidorm Fest te winnen. Het is gecomponeerd door Leroy Sanchez (Blas Cantó, Malú, Pitbull, Alex Ubago) en geproduceerd door Keith Harris (Black Eyed Peas, Madonna, Will.i .BEN). SlowMo gaat niet alleen om de muziek, het is ook de manier waarop het lichaam beweegt tijdens het dansen, dus een belangrijk onderdeel om het concept is de choreografie door Kyle Hanagami. Kylie is een veelgeprezen danseres en choreograaf met optredens in Sing Your Face Off, X Factor en How to Rock. Hij heeft ook een sterke aanwezigheid op zijn eigen YouTube-kanaal. Hij ontving de Industry Dance Award voor de beste klas in de drie beste dansstudio’s in Los Angeles. Hij was de choreografie-supervisor voor de Move Live On-tour, met in de hoofdrollen Derek en Julianne Hough. Hij heeft ook gewerkt met de Black Eyed Peas en Justin Bieber.

De finale van het Benidorm Fest, wat ze dus heeft gewonnen, heeft 3 miljoen (Spaanse) kijkers gehad. Wij vinden het echt een heel goeie single en denken dat hier ruimte voor is. In Nederland wordt’ie al flink gestreamd, ze komt ook binnenkort naar Nederland.!

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>