Current track
TITLE
ARTIST

Background

18-06-2022 tot 25-06-2022 / Alarmschijf / Lisa Michels – Vals Alarm

Written by on 17 juni 2022

Alarmschijf:
Lisa Michels – Vals Alarm

Lisa Michels - Vals Alarm

50% Nederlands, 50% Zweeds 100% passie, 200% Lisa Michels.
Lisa Michels bestormt Nederland en Vlaanderen met haar stem, looks en presentatie-skills. Samen met producer Albert Harvey lanceert Lisa vandaag haar muzikale carrière met deze hit in wording: Vals Alarm.

Vals Alarm gaat over de Summer of Love die voor de deur staat. Het nummer is Lisa op het lijf geschreven, na het verbreken van een relatie van 10 jaar. Het nummer wil vrouwen en meiden een boost geven: “Kies voor jezelf en ga voor je geluk”, vindt Lisa. Vals Alarm is de eerste single van een reeks die geproduceerd wordt door Albert Harvey. Hij is bekend door zijn werk met internationale artiesten zoals David Guetta, J. Balvin, Madison Beer, Sven Alias, Rolf Sanchez.

De laatste jaren is Lisa niet meer weg te denken in de Nederlandse en Vlaamse entertainment-wereld. Als presentatrice van onder andere Shownieuws en haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’ en het SBS6 programma ‘It takes 2’ en diverse gastoptredens in tv programma’s.

Naast zingen en presenteren heeft Lisa ook radio-ervaring als co-host is zij wekelijks te horen bij Nicky Romero’s radioprogramma Protocol Radio, gepresenteerd in het Engels en uitgezonden in meer dan 100 landen – en door radiozender SLAM!.

Lisa is altijd haar dromen achterna gegaan, zonder zich te laten weerhouden door angst. Haar droom is entertainen, muziek maken en mensen verbinden en hoop bieden door middel van entertainment en haar eigen muziek.

Samen met producer Albert Harvey heeft Lisa na ‘Vals Alarm’ nog veel meer nieuw materiaal voor dit en komend jaar in voorbereiding.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio chat: Chat nu via Chattersnet>>>>