Current track
TITLE
ARTIST

Background

18-03-2023 tot 25-03-2023 / Alarmschijf / Suzie Roose – Ik Weet Zeker Dat Ik Win

Written by on 18 maart 2023

Alarmschijf:
Suzie Roose – Ik Weet Zeker Dat Ik Win

 

Suzie Roose - Ik Weet Zeker Dat Ik WinNa een wat stillere periode keert de Roosendaalse zangeres Suzie Roose terug met een kneiter van een single ‘Ik Weet Zeker Dat Ik Win’. Hiervoor dook de getalenteerde zangeres de studio in met het bekende producers-team Sonic Solutions, met een geweldig resultaat tot gevolg. “Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe single en hoop dat deze in de smaak valt. Ik wil nu ook doorpakken en achter de schermen zijn we al bezig met een opvolger, want ik heb nu de smaak te pakken” vertelt de goedlachse zangeres

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>