Current track
TITLE
ARTIST

Background

17-09-2022 tot 24-09-2022 / Alarmschijf / Leo Nardell – Takka takka ta

Written by on 16 september 2022

Alarmschijf:
Leo Nardell – Takka takka ta

Leo Nardell - Takka takka taLeo Nardell haalt met nieuwe single ‘Takka Takka Ta’ herinneringen van vroeger op
Leo Nardell is helemaal in z’n nopjes met zijn nieuwe single ‘Takka Takka Ta’. Met name de vrolijke klanken en het onderwerp spreken hem erg aan. Daarvoor zijn Carlo Rijsdijk en Manfred Jongenelis verantwoordelijk. Zij hebben de oorspronkelijke versie van de Spaanse zanger Paco Paco behoorlijk onder handen genomen. Hij had in 1972 hiermee een zomer-hit in zowel Nederland als België in handen. Het is daarom ook niet ondenkbaar dat de geschiedenis zich herhaalt en dat Leo Nardell hiermee ook een succes mee kan behalen. Leo denkt dat veel dj’s van vroeger de originele 7-inch vinylsingle nog wel ergens in een platenkoffer hebben liggen.
Leo: Dankzij muziektovenaar Manfred Jongenelis heb ik inmiddels een eigen sound weten te bemachtigen. Aan de muziekbanden die hij heeft geproduceerd herkent het publiek al dat het een lied van mij is. Dat geldt uiteraard ook voor mijn nieuwe single ‘Takka Takka Ta’. Het past in hetzelfde straatje als ‘Zai Zai Zai’ en ‘Laila is haar naam’. Het gitaarwerk van Zonzo Basily en Bas van Wetten maakt het nummer helemaal speciaal’.
De single ‘Takka Takka Ta’ is vanaf 16 september te streamen via de bekende portals. De clip, opgenomen door Ron Schmid, zal ter promotie van de single te zien zijn bij de clipzenders en op YouTube.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>