Current track
TITLE
ARTIST

Background

14-05-2022 tot 21-05-2022 / Tipschijf / Emmy Eve – Verkeerd Verbonden

Written by on 14 mei 2022

Tipschijf:
Emmy Eve – Verkeerd Verbonden

Emmy Eve - Verkeerd Verbonden

Emmy Eve staat voor verhalende popmuziek van Rotterdamse bodem. Deze vrouwelijke songwriter is een oprecht exemplaar, integer en romantisch met de juiste dosis zelfspot. Met een goed gebekt karakter laat ze harten zuchten en luisteraars relativeren op pakkende Nederlandse popsongs. Met haar muziek laat de zangeres horen dat diversiteit oké is en liefde universeel.

In 2020 bracht zij al nieuw Nederlandstalig werk uit, geproduceerd door Rob Peters. Dit bleef niet onopgemerkt door Spotify, want deze releases werden opgenomen in de populaire New Music Friday en Je Moerstaal playlists. De tweede single ‘Wat Je Voelt’ wist airplay te scoren in De Taalstaat van Frits Spits op NPO Radio 1 en werd op TikTok massaal ontdekt. Eind december was zij te gast bij Giel Beelen op NPO Radio 2 ter promotie van het nummer ‘Ken Je Mij Nog’ waar ook een artistieke videoclip bij uitgebracht werd. Ook in 2021 verschijnt er elke drie maanden een nieuwe release. In een zoektocht naar een groter publiek werkt Emmy Eve ondertussen aan een album.

Nu op 29-04-2022 brengt ze dit nieuwe nummer Verkeerd verbonden uit waarmee ze wederom een hit probeert te scoren wat volgens ons best goed lukt.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>