Current track
TITLE
ARTIST

Background

10-12-2022 tot 17-12-2022 / Alarmschijf / Jeffrey Lake – Jij Maakt Het Verschil

Written by on 10 december 2022

Alarmschijf:
Jeffrey Lake – Jij Maakt Het Verschil

Jeffrey Lake - Jij Maakt Het VerschilJeffrey Lake is nog steeds enthousiast en trots dat hij mag samenwerken met Justin Pieplenbosch. Deze top-producer, bekend van Thomas Berge, Tino Martin en Waylon, schreef enkele jaren geleden samen met Jeffrey een plan van aanpak over de muzikale carrière van Jeffrey die hoofzakelijk uit Latin bestaat. Justin voelde zich ook vereerd omdat nog geen enkele andere artiest deze stap durfde te zetten. Ze zien deze uitdaging dan ook als een lot uit de loterij om aan een mooie toekomst te gaan bouwen. Met de nieuwe single ‘Jij maakt het verschil’ gaan ze muzikaal gezien echt het verschil maken.

Jeffrey: ‘Ik heb drie jaar lang op zanggebied stilgestaan. Tijdens de coronapademie had ik het onzettend druk met mijn bouwbedrijf en mocht ook de opnamestudio van Justin Pieplenbosch bouwen in Rietmolen. Ondertussen is hij ook een goede vriend van mij geworden. Justin is een eerlijke man en weet echt alles over muziek. Hij gaf ook aan dat Latin absoluut geen volksmuziek is en dat het geen makkelijk project gaat worden. De doelstelling om steeds een stapje hoger te gaan is haalbaar, maar vergt veel tijd en inspanning. Ik heb ook huiswerk meegekregen en een zangdocent in handen genomen. Hierdoor kan ik me gaan onderscheiden en dat is al te horen als je luistert naar ‘Jij maakt het verschil’. Na 15 jaar knetterhard buffelen is dit de kroon op het werk’.

‘Jij maakt het verschil’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 30 november 2022 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, geschoten door Wescur, kun je bewonderen op Youtube en de socials van Jeffrey Lake.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio chat: Chat nu via Chattersnet>>>>