Current track
TITLE
ARTIST

Background

09-07-2022 tot 16-07-2022 / Tipschijf / Maxim Froger – Wie

Written by on 9 juli 2022

Tipschijf:
Maxim Froger – Wie

Maxim Froger - Wie

 

Maxim Froger tekent bij MAIN Music en lanceert 1 juli zijn debuutsingle ‘Wie’

Maxim Froger heeft onlangs bij platenmaatschappij MAIN Music getekend in de aanloop naar zijn debuutsingle ‘Wie’. Met zijn eerste single zal de zanger Nederland kennis laten maken met zijn muziek en talent. ‘Wie’ is een catchy popplaat en daarmee is de muzikale koers voor de carrière van Maxim bepaald.

Ondanks dat Maxim in het verleden liever meer op de achtergrond bleef, bleek zijn liefde voor zingen en muziek te sterk om hier niets mee te doen. En dat zette hem aan om zijn dromen achterna te gaan en zich vol op muziek te storten! Met als gevolg vele studio sessies waar te gekke tracks zijn gemaakt, die we komende tijd dus zeker gaan horen.

“Het voelt als een spannende stap, maar wel als de juiste stap op het juiste moment. Ik heb hier lang over nagedacht en naar toe gewerkt en ik kijk er echt naar uit om eindelijk mijn muziek te kunnen delen.”

Maxim zijn eerste single ‘Wie’ is vanaf vrijdag 1 juli te beluisteren op alle streaming platformen. Daarnaast is de videoclip te bekijken op YouTube.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio chat: Chat nu via Chattersnet>>>>