Current track
TITLE
ARTIST

Background

07-05-2022 tot 14-05-2022 / Tipschijf / Femke Hengeveld – Gun me de liefde

Written by on 7 mei 2022

Tipschijf:
Femke Hengeveld – Gun me de liefde

Femke Hengeveld - Gun me de liefde

Femke Hengeveld lanceert nieuwe single ‘Gun Me De Liefde’

Op 22 april verschijnt de nieuwe single ‘Gun Me De Liefde’ van Femke Hengeveld. Het is de opvolger van haar succesvolle vorige single ‘Hey’ waarmee ze veel airplay genoot en werd bedolven met lovende reacties.

Met haar nieuwe single lijkt de zangeres het succesvolle pad van haar eigen sound zeker door te zetten. 100% feel good muziek, makkelijk in het gehoor en voor iedereen mee te zingen. En dat zingen kunnen we aan de talentvolle Femke zeker overlaten want ze beschikt over een uniek en opvallend eigen stemgeluid! De single wordt ondersteund met een fantastische videoclip waarbij de kijker wordt meegenomen in een artistieke omgeving die niks aan de verbeelding overlaat!

En hier blijft het niet bij! “De afgelopen maanden hebben we met het hele team aan ontzettend veel muziek en plannen gewerkt en ik heb er onwijs veel zin in om iedereen nog veel meer van mij te laten horen” aldus de zangeres.

‘Gun Me De Liefde’ is vanaf vrijdag 22 april via alle bekende kanalen te beluisteren!

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio chat: Chat nu via Chattersnet>>>>