Current track
TITLE
ARTIST

Background

07-05-2022 tot 14-05-2022 / Alarmschijf / Juan Richard – Baila Morena

Written by on 7 mei 2022

Alarmschijf:
Juan Richard – Baila Morena

Juan Richard - Baila Morena

Juan Richard Baila Morena
Omdat Juan Richard een groot deel van z’n jeugd in Spanje heeft doorgebracht is het niet vreemd dat hij besmet is geraakt met het Julio Iglesias virus. Met name ‘Baila Morena’ is één van de liedjes waar Juan Richard leuke herinneringen aan heeft. In z’n eigen opnamestudio heeft hij daarom een verfrissend arrangement van het nummer gemaakt. Daarnaast heeft hij ook zelf een Nederlandstalige tekst geschreven. Vrij vertaald betekent Baila Morena een donkere dame. Volgens Juan Richard vallen hier mooie dames onder die een donkere huidskeur of donker haar hebben. Dan gaan z’n gedachten meteen uit naar draaiende heupen en warme bruine ogen…..Met zo’n inspiratiebron is een tekst snel geschreven.

‘Baila Morena’ is overigens de derde track die op z’n aanstaande album welke op 14 september 2022 verschijnt. In totaal zal deze gevarieerde verzamelaar 12 tracks bevatten waarvoor hij zelf grotendeels verantwoordelijk is.

‘Baila Morena’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 27 april 2022 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube. De beelden zijn geschoten bij familiepark Wunderland Kalkar.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>