Current track
TITLE
ARTIST

Background

05-02-2022 tot 12-02-2022 / Tipschijf / Denys – Mooie meisjes

Written by on 5 februari 2022

Tipschijf:
Denys – Mooie meisjes

Denys - Mooie meisjes

Denys maakt heerlijke remake van Mooie Meisjes!

Een feestelijke remake van de hit; ‘Mooie meisjes’ met een lekkere vlotte beat, heerlijke accordeon solo’s en een heel hoog meezing gehalte!
De Achterhoekse zanger Denys (red. Dennis Rietberg) heeft de afgelopen jaren een flinke diversiteit aan muziek uitgebracht. Aan dat rijtje voegt hij een prachtige nieuwe single toe; een feestelijke remake van de hit; ‘Mooie meisjes’. Een lekkere vlotte dans/feest plaat met heerlijke accordeon solo’s en een heel hoog meezing gehalte! Eerder had Denys al veel succes met zijn singles; “Nou je doet maar”, “Guus kom naar huus”, “He meissie”, “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen” en “Jonge god van 50” waarmee hij veel gedraaid werd op de radiozenders in NL. Net als al zijn vorige producties is ook zijn nieuwste single weer gemaakt door Andre Kooiman Muziekprodukties (AKMP) in Raamsdonksveer.

Het nummer “‘Mooie meisjes’ verschijnt vanaf februari 2022 op alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De videoclip is vanaf dan ook te zien via o.a. Youtube en de bekende tv kanalen en is gemaakt door Robert Vegt. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met een heerlijke nieuwe versie van deze grote hit van vroeger laat Denys horen dat hij beschikt over een groot en gevarieerd Nederlandse feest repertoire!

Bron: AKMP/www.zangerdenys.nl


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>