Current track
TITLE
ARTIST

Background

04-06-2022 tot 11-06-2022 / Alarmschijf / Zonzo – Met Jou Is Een Fiesta

Written by on 4 juni 2022

Alarmschijf:
Zonzo – Met Jou Is Een Fiesta

Zonzo - Met Jou Is Een Fiesta

Zonzo kondigt met ‘Met jou is een fiesta’ nieuwe stijl aan.

Het zal je maar gebeuren. Je krijgt een telefoontje van één van de bekendste artiesten managers van Nederland met de vraag of hij samen met Robby Langendorff van Main Music bij je langs kan komen om te praten over een muzikaal project waar ze iemand voor zo eken. Dat overkwam de talentvolle gipsy jazz gitarist en zanger Zonzo Basily die eigenlijk al z’n hele leven met muziek bezig is. Als kind speelde Zonzo al mee met het befa amde orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band. Op z’n veertiende levensjaar begon hij z’n eigen band The Basily Boys. Naast veel optredens in het land werd hij ook door diverse televisieprogramma’s uitgenodigd. Een hoogtepunt in zijn carrière wa s een optreden in een uitverkocht Ziggo Dome samen met Gerard Joling. Vanaf dat moment kwam Zonzo ook in de schijnwerpers te staan van manager Benno de Leeuw.

‘Tijdens het bezoek van Benno en Robby bleek dat men op zoek was naar zanger die goed gitaar kon spelen. Daarnaast moest die persoon een mediterraans uiterlijk hebben vanwege de Spaanse klanken die de nieuwe single herbergt. Men dacht dat ik daar de juiste kandidaat voor was. De mannen lieten op een geg even moment het door Emile Hartkamp geschreven nummer ‘Met jou is een fiesta’ horen en vroeg en wat ik er van vond. Ik was helemaal sprakeloos. Natuurlijk vond ik het een hele eer dat ze mij hiervoor hadden benaderd en wilde graag samenwerken. Dat heeft ond ertussen geresulteerd in een contract bij Main Music . Er liggen plannen om minimaal vijf singles op te nemen. De eerste is dus nu een feit. De opnames
vonden plaats o nder toeziend oog van topproducer John Dirne ’, onthult Zo n zo.

Daarnaast kunnen er wel eens heel veel deuren voor Zo n zo geopend worden. Er liggen talloze leuke plannen op tafel die in de loop van het jaar uitgewerkt worden. Uiteraard blijft Zonzo gewoon actief als studiomuzikant waar hij vooral wordt ingehuurd voor het inspelen van gipsy git aarwerk.

‘Met jou is een fiesta’ verschijnt bij Cornelis Music en is vanaf 27 mei 2022 te streamen via de bekende platforms. De cli p , opgenomen in Scheveningen door Niels Horstman , is te bewonderen op Youtube en de socials van Zonzo.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>