Current track
TITLE
ARTIST

Background

04-02-2023 tot 11-02-2023 / Tipschijf / Ray Lubrecht – Alles wat jij wil

Written by on 3 februari 2023

Tipschijf:
Ray Lubrecht – Alles wat jij wil

Ray Lubrecht - Alles wat jij wil

Temptation Island-ster Ray Lubrecht releast nieuwe single ‘Alles wat jij wil’

Na ‘Als ik maar bij jou ben’ en ‘Kan jou niet vergeten’ brengt Ray Lubrecht op 25 januari 2023 zijn nieuwe single ‘Alles wat jij wil’ uit. Lubrecht was onlangs op tv te zien in Temptation Island 2022: Love or Leave.

‘Alles wat jij wil’ is een track met een een lekkere reggaeton beat. Het nummer werd geproduceerd door MB Ghettoflow. In de videoclip, geschoten aan de Zeeuwse kust, is een oude bekende te zien: Fleur uit hetzelfde seizoen van Temptation Island.

Ray Lubrecht maakt deel uit van een nieuwe generatie volkszangers. Hij is nog jong, geboren in 2000, maar de warme klank van zijn authentieke stem verraadt zijn ervaring met het levenslied. Zingen zit Ray in het bloed. Als kind heeft Ray al een voorkeur voor de levensliederen van Koos Alberts André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire. Ray Lubrecht heeft zich anno 2020 ontwikkeld tot dé nieuwe artiest van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>