Current track
TITLE
ARTIST

Background

04-02-2023 tot 11-02-2023 / Alarmschijf / Rita Ora – You Only Love Me

Written by on 3 februari 2023

Alarmschijf:
Rita Ora – You Only Love Me

Rita Ora - You Only Love Me27 januari 2023, Londen, VK: 2023 markeert het begin van een nieuw tijdperk voor een van de meest succesvolle Britse vrouwelijke artiesten van de 21e eeuw, Rita Ora, wanneer ze vandaag de gloednieuwe single “You Only Love Me” uitbrengt.

“You Only Love Me”, mede geschreven door Rita en geproduceerd door Lewis Thompson, is geïnspireerd door haar persoonlijke ervaring van zich kwetsbaar voelen aan het begin van haar romantische reis. Ondersteund door liefde en passie opent het nummer met een gesproken memo van de Oscar- en BAFTA-bekroonde filmmaker Taika Waititi. ‘You Only Love Me’ is een aanstekelijke, vrolijke pophymne die garant staat voor de liefdesverhalen van soundtrackfans en die de komende maanden een vloervuller zal zijn.

Rita zegt: “Met ‘You Only Love Me’ en mijn aankomende album wilde ik de kwetsbaarheid vastleggen die ik heb ervaren toen ik mezelf openstelde voor de liefde en een nieuwe levensfase inging. Leren om het verleden los te laten om plaats te maken voor nieuwe ervaringen is een zeer persoonlijk proces, en ik voelde me genoodzaakt om dit door middel van mijn muziek te documenteren – de reis was niet altijd gemakkelijk, maar ik ben er sterker uitgekomen en gevuld met meer liefde dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.”

“You Only Love Me” is het eerste nummer van het langverwachte aankomende album van de internationaal geprezen singer-songwriter – een zeer persoonlijk oeuvre dat intrinsiek verbonden is met een nieuw hoofdstuk in Ora’s leven en carrière. Het is ook Rita’s eerste release sinds het aangaan van een samenwerking met BMG, die haar al haar toekomstige master-opnames eigen zal maken en artistieke controle zal genieten op een manier die ze nog niet eerder heeft gehad.

De begeleidende videoclip voor “You Only Love Me”, geregisseerd door de veelgeprezen creatieveling Charlie Sarsfield en opgenomen in de buitenwijken van LA, is een van Rita’s favoriete video’s tot nu toe. Het toont een fictieve bruiloft door de lens van een verhaal in Stepford Housewives ontmoet Alice in Wonderland-stijl. verrassende cameo van feeënmoeder Sharon Stone die de dag redt.

Rita Ora’s multi-platina muziekcarrière heeft haar commerciële en lovende kritieken opgeleverd met 13 UK Top 10 singles en vier UK Number One singles. Ze heeft het record voor de meeste UK Top 10-singles van een Britse vrouwelijke artiest. Alleen al in de VS hebben Rita’s veelgeprezen singles en met sterren bezaaide samenwerkingen haar een #3 Billboard Hot 100-nummer opgeleverd, 7 Top 10-hits op Billboard’s Dance Club Songs Chart, waarvan 5 nummer 1 bereikten, en 6 Top 20-singles op Billboard’s Hot Grafiek voor dans/elektronische liedjes.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>