Current track
TITLE
ARTIST

Background

03-09-2022 tot 10-09-2022 / Alarmschijf / Joost Hofman – Trammelant

Written by on 3 september 2022

Alarmschijf:
Joost Hofman – Trammelant

Joost Hofman - TrammelantJoost Hofman werd geboren op 10 mei 1992 en had op zijn zesde zijn eerste gitaar. Deze hing steevast verkeerd om, maar verder dan een matige Paul McCartney-imitatie ging zijn talent niet. In zijn studententijd kocht hij een gitaar op een veiling, waarna deze na een klein jaar als decoratie gediend te hebben uiteindelijk bespeeld werd. De passie en daarbij horende ambitie ontwikkelde zich snel en Joost schreef verschillende nummers.

Joost heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in de media-industrie. Als media-expert adviseert hij verschillende artiesten en atleten – van Robin van Persie tot Roel van Velzen en van Jutta Leerdam tot Diederik Gommers – met hun PR, social media en overige media-gerelateerde zaken. Journalistieke ervaring deed hij op bij de redactie van Voetbal International. Ook was hij presentator van RTL GP Magazine.

Zijn grote liefde – muziek – bleef echter altijd onbeantwoord. Na verschillende ‘daar moet je wat mee doen’ opmerkingen op verjaardagen en feesten gekregen te hebben, is hij er nu daadwerkelijk wat mee gaan doen. Inmiddels heeft Joost een repertoire van tientallen Nederlandstalige, zelfgeschreven nummers.

Op 29 juli 2022 verschijnt Joost zijn eerste single, genaamd ‘Trammelant’, geproduceerd door de talentvolle Nick Jongejan. Joost is een entertainer pur sang, die tijdens zijn optredens het liefst zo veel mogelijk contact maakt met het publiek: “Ik ben altijd benieuwd naar het verhaal achter mensen. Daaruit kan ik inspiratie halen voor ontroerende, vrolijke en fijne muziek.” Niet zelden resulteert die interactie in spontaan op maat gemaakte liedjes. Geef Joost een aantal ingrediënten en binnen een 1 minuut ontstaat er een nieuw, persoonlijk lied. Kortom, Joost is een nieuw muzikaal, Nederlands talent met een uitzonderlijke gevoel voor taal en catchy melodieën.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>