Current track
TITLE
ARTIST

Background

02-07-2022 tot 09-07-2022 / Alarmschijf / Jan Booi – Oeh jammie jammie

Written by on 2 juli 2022

Alarmschijf:
Jan Booi – Oeh jammie jammie

 

Jan Booi - Oeh jammie jammie

 

Alleen de titel van Jan Booi’s nieuwe single ‘Oeh, Jammie Jammie’ maakt je al nieuwgierig naar het onderwerp. Diegene die Jan kent weet dat hij graag over het vrouwelijk schoon zingt. In dit geval gaat het over een meisje die hij geweldig vindt en het liefst wil opeten. Muzikaal is het overgoten met vrolijke klanken die qua stijl in de lijn zitten van z’n allereerste single ‘Ze blijft maar draaien’ en de opvolger ‘Dat is Amore’. Daarna heeft Jan iets anders uitgeprobeerd, maar dat was achteraf gezien toch niet helemaal de juiste keuze. ‘Oeh, Jammie Jammie’ is een heerlijke zomerplaat die het zowel op het podium als op de radio goed zal doen.

Uiteraard vonden de opnames plaats bij The Boom! Music Studio o.l.v. Frank Verkooyen. Laatstgenoemde is ook verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek. Over een maand of 3 kan Verkooyen weer voor Jan aan de slag gaan omdat hij heeft voorgenomen 4 singles per jaar op te nemen.

De single ‘Oeh, Jammie Jammie’ is vanaf 22 juni 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen voor een greenscreen, is te bewonderen op Youtube en de bekende clipzenders.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>